Κομψή στο λεπτό με ένα φόρεμα! 

Είναι φυσικό, καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαιράκι μήνες, το μυαλό μας να στρέφεται στα φορέματα. 

Καθώς οι μέρες περνούν, ονειρευόμαστε όλο και περισσότερο τα φορέματα που θα φορέσουμε φέτος, είτε στις βόλτες και τις εξόδους μας, είτε στους γάμους που είμαστε καλεσμένες, είτε για να αναβαθμίσουμε τα καθημερινά μας σύνολα.

Το φόρεμα είναι το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού. Αέρινο , δροσερό κι ευκολοφόρετο. Γεμίζουμε τη ντουλάπα μας με φορεματάκια για όλες τις ώρες της ημέρας και έχουμε έτοιμες λύσεις για υπέροχες εμφανίσεις στο λεπτό. 

Η ποικιλία σχεδίων χρωμάτων και υφασμάτων είναι τεράστια κι εσείς μπορείτε να επιλέξετε τα καταλληλότερα για εσάς και για την κάθε περίσταση!

Εμείς σας δίνουμε κάποιες ιδέες : 

Μακριά & αέρινα

Είναι η κλασσική καλοκαιρινή λύση που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και κολακεύει όλους τους σωματότυπους. Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα συνδυάσετε με πέδιλα ή πλατφόρμες και ένα όμρφο κόσμημα για μια σικ βραδινή εμφάνιση ή με φλατ σανδάλια για το πρωί, ένας συνδυασμός που είναι must !

Τζην 

Ναι, το τζην ύφασμα βρίσκεται παντού και μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση. 

Εμπριμέ

Μια τάση που δεν ξεθωριάζει στο χρόνο… Ένα εμπριμέ maxi φόρεμα με εντυπωσιακό print θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Προσοχή στα αξεσουάρ : όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο! Το φόρεμα μιλάει από μόνο του…

Το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η πιο κατάλληλη εποχή για σέξι αλλά και άνετες  εμφανίσεις και τα φορέματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις πετύχουμε.

Βρείτε τα δικά σας αγαπημένα για το φετινό καλοκαίρι και εντυπωσιάστε με τις εμφανίσεις σας!