Είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις  που έχουν υιοθετήσει πολλοί celebrities τα τελευταία χρόνια και  επιβάλλει την ενσωμάτωση του αθλητικού στυλ στα καθημερινά μας look. 

To χαλαρό σπορ ντύσιμο φεύγει από τα γυμναστήρια, βγαίνει στους δρόμους και μας συντροφεύει στην καθημερινότητα μας. Όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν, άλλωστε ταιριάζει στο γενικότερο πνεύμα της εποχής που μας ωθεί στην επιλογή ενός δραστήριου τρόπου ζωής. 

Ας δούμε κάποια βασικά κομμάτια του συγκεκριμένου στυλ και πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε.

  • Φόρμες: Oι φόρμες σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με ότι γνωρίζαμε και φορούσαμε στο γυμναστήριο μερικά χρόνια πριν. Σε πιο κομψή γραμμή και με καλύτερα υφάσματα, προσφέρουν άνεση από το πρωί ως το βράδυ αλλά δεν στερούνται σε στυλ. 
  • Ζακέτες φούτερ: Μια ζακέτα φούτερ είναι το απόλυτο must στη ντουλάπα σου, ταιριάζει με όλα και θα σου φανεί χρήσιμη και για casual εμφανίσεις αλλά και στο γραφείο! Συνδυάζεται ακόμα και με φόρεμα ή φούστα για να σε συνοδεύσει στην έξοδό σου! 
  • Κολάν: Αθλητικό αλλά και trendy, το κολάν   αποτελεί βασικό κομμάτι του συγκεκριμένου στυλ. Συνδυάζεται με τα πάντα, προσφέρει άνεση και κολακεύει κάθε γυμνασμένη σιλουέτα!


Δοκίμασε το athleisure style κ εσύ για τις μέρες που απαιτείται άνεση και ταυτόχρονα κομψότητα!